Trouble with links in a post

Post any website technical issues, suggestions, or requests here
Post Reply
User avatar
fran604g
Victor VI
Posts: 3820
Joined: Mon Mar 04, 2013 2:22 pm
Personal Text: I'm Feeling Cranky
Location: Hemlock, NY

Trouble with links in a post

Post by fran604g »

@MordEth (David),

I'm having a problem with both my PC and Android when viewing a thread and clicking on a link that's within a post. Can you provide me with some insight as to my trouble, please?

I receive this message on my PC:
Screenshot 2021-02-17 122219.jpg
And this on my Android phone:
Screenshot_20210217-114742_Chrome.jpg
Thank you,
Fran
Francis; "i" for him, "e" for her
"Even a blind squirrel finds a nut once in a while" - the unappreciative supervisor.

User avatar
Curt A
Victor Monarch Special
Posts: 6065
Joined: Fri Jul 09, 2010 8:32 pm
Personal Text: Needle Tins are Addictive
Location: Belmont, North Carolina

Re: Trouble with links in a post

Post by Curt A »

Fran, it might be an issue with the browser you are using...
"The phonograph† is not of any commercial value."
Thomas Alva Edison - Comment to his assistant, Samuel Insull.

"No one needs a Victrola XX, a Perfected Graphophone Type G, or whatever you call those noisy things."
My Wife

User avatar
fran604g
Victor VI
Posts: 3820
Joined: Mon Mar 04, 2013 2:22 pm
Personal Text: I'm Feeling Cranky
Location: Hemlock, NY

Re: Trouble with links in a post

Post by fran604g »

If it is Chrome, then the issue is specific to only this forum.

Cheers,
Fran
Francis; "i" for him, "e" for her
"Even a blind squirrel finds a nut once in a while" - the unappreciative supervisor.

User avatar
fran604g
Victor VI
Posts: 3820
Joined: Mon Mar 04, 2013 2:22 pm
Personal Text: I'm Feeling Cranky
Location: Hemlock, NY

Re: Trouble with links in a post

Post by fran604g »

HAH! I discovered what I had changed, and why I couldn't view the in-post links.

I had changed the settings for both "Display topics [and posts] from previous days" to "7 days" so I'd see current content, but didn't realize it would restrict links that were posted beyond the 7 days I specified.

I've changed the setting back to the default of "All topics" and "All posts".

PROBLEM SOLVED!
Screenshot 2021-02-18 060936.jpg
Francis; "i" for him, "e" for her
"Even a blind squirrel finds a nut once in a while" - the unappreciative supervisor.

Post Reply